Få juridisk
hjälp med tvisten

Jämför erbjudanden från flera byråer.

Tvister och tvistemål

Har du hamnat i en tvist? Ibland går det att sköta förhandlingarna på egen hand. Om det är svårt att komma överens kan en jurist medla och hjälpa er nå fram till en överenskommelse. Detta kan vara att föredra framför en krånglig och kostsam domstolsprocess.

Att driva en tvist kan vara energikrävande oavsett vilken sida av tvisten du befinner dig på. Extra svårt kan det bli om tvisten rör vårdnad eller bodelning, då osämja kan uppstå mellan anhöriga och leda till försämrade relationer. Om du har eget företag kan en tvist sätta dig i en tuff ekonomisk sits.

Att konsultera en jurist redan från början kan gynna dig på lång sikt, oavsett vad tvisten rör sig om. Med juridisk rådgivning blir det lättare att ta smarta beslut och ni har tillsammans större möjligheter att få igenom dina krav. Det kan kännas tryggt med en advokat om du som privatperson hamnat i tvist med ett stort företag.

Tvist i domstol

Om en part skickat in en stämningsansökan kan tvisten bli ett tvistemål i domstol. För att skydda dina intressen på bästa sätt kan det vara en god idé med ett juridiskt ombud. Det är viktigt att kunna styrka sina påståenden i tingsrätten och en advokat med erfarenhet av domstolsprocesser kan hjälpa dig att förbereda bevis inför huvudförhandlingen.

Så funkar Jurist.se

Vi hjälper dig att hitta rätt jurist nära dig, gratis och utan bindningar. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Beskriv ditt ärende.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 advokater och/eller jurister. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.
  3. Välj jurist Välj sedan enkelt den advokat eller jurist du tycker är bäst lämpad för ditt ärende – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.
OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika advokater och jurister.