Hjälp med testamente

Jämför erbjudanden från flera byråer.

Upprätta testamente

Dags att skriva testamente? Att upprätta ett testamente har flera fördelar oavsett om du är gift, sambo, har barn eller helt saknar arvingar. Genom ett testamente kan du tydliggöra dina önskningar för dina efterlevande och förebygga arvstvister och oklarheter.

Moderna familjekonstellationer kan göra arvsfrågan lite krångligare. Nuförtiden är det ingen ovanlighet att vara samboende utan att gifta sig, ha bonusbarn eller särkullbarn från tidigare relationer. En familjejurist kan hjälpa dig att tolka arvslagen och testamentera på ett sätt som inte inskränker laglotten.

Ett testamente ska upprättas med särskilda formkrav för att det ska bli juridiskt bindande. Det gäller både testamente som du skriver själv samt inbördes testamente som du upprättar tillsammans med en partner. För att vara säker på att det blir korrekt kan du ta hjälp av en jurist. En juristbyrå kan även hjälpa dig med testamentsförvaring.

Så funkar Jurist.se

Vi hjälper dig att hitta rätt jurist nära dig, gratis och utan bindningar. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Beskriv ditt ärende.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 advokater och/eller jurister. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.
  3. Välj jurist Välj sedan enkelt den advokat eller jurist du tycker är bäst lämpad för ditt ärende – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.
OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika advokater och jurister.