Jämför flera jurister inom arbetsrätt för arbetsgivare

Få erbjudanden från flera byråer.

Arbetsrätt: Hitta rätt jurist för ditt företag

Anställningsavtal, uppsägningar eller förhandlingar? Som arbetsgivare kan det uppstå många situationer på arbetsplatsen där ditt företag kan behöva juridisk rådgivning.

Arbetsrätten styr förhållandet mellan arbetsgivare och anställda. För att värna om företagets interna relationer och undvika eller få hjälp i komplicerade arbetstvister kan det därför vara aktuellt att ta hjälp av en jurist med inriktning på arbetsrätt för arbetsgivare.

Genom att hitta rätt jurist för ditt företag kan ni få rådgivning om alltifrån anställningsavtal, hantering av omorganisationer, hjälp med upprättelse av sekretess- och konkurrensklausuler eller andra personalfrågor.

På Jurist.se kan ni jämföra flera olika jurister eller advokater med kunskap och erfarenhet inom arbetsrätt för arbetsgivare och företag.

Så funkar det

Att använda Jurist.se är enkelt och helt kostnadsfritt. Gör såhär:

  1. Fyll i formuläret. Välj vad företaget behöver hjälp med och beskriv ärendet.
  2. Få erbjudanden. Ni blir kontaktade av upp till tre byråer. De är villiga att hjälpa er och vet om att de blir jämförda, vilket säkerställer att ni får deras bästa erbjudanden.
  3. Välj byrå. Välj sedan den jurist eller advokat ni tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Ni förbinder er inte till någonting när ni använder Jurist.se.

Fyll i formuläret nu

Att anlita en jurist inom arbetsrätt för arbetsgivare

Genom att anlita en jurist som specialiserar sig inom arbetsrätt för arbetsgivare kan ni få hjälp med att värna om företagets interna relationer. Juristerna kan erbjuda stöd inom arbetsrättsliga frågor och hjälpa er hitta lösningar på konflikter så att det inte behöver gå till domstol. I de fall det krävs kan en arbetsrättsjurist även hjälpa er driva ärendet vidare.

Pris, erfarenhet och specialiseringar varierar mellan olika byråer. Därför kan det löna sig att jämföra olika juristbyråer för att hitta den bästa juristen eller advokaten inom arbetsrätt för ditt företag. På Jurist.se kan ni kostnadsfritt jämföra erbjudanden och pris från olika byråer – ni förbinder er inte till någonting när ni använder tjänsten.

OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika jurister och advokater.

Jurist.se drivs av it-företaget Nettbureau som inte är en advokatbyrå. Tjänsten är endast en neutral digital plattform genom vilken allmänheten kan få kontakt med lämpliga jurister och advokater.

Hitta en bra jurist inom arbetsrätt nu