Hitta rätt juridisk hjälp för ditt företag

Få erbjudanden från flera byråer.

Få erbjudanden från flera affärsjurister

Jurist.se är en kostnadsfri tjänst som låter dig jämföra jurister och/eller advokater som vill ta sig an företagets ärende. Din förfrågan behandlas via krypterad informationsöverföring och med maximalt integritetsskydd. Tjänsten hjälper dig att hitta lämpliga byråer och välja den rätta.

Så funkar det

Att använda Jurist.se är enkelt och kostar ingenting. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Välj vad företaget behöver hjälp med och beskriv ärendet.
  2. Få erbjudanden. Ni blir kontaktade av upp till tre byråer. De är villiga att hjälpa er och vet om att de blir jämförda, vilket säkerställer att ni får deras bästa erbjudande.
  3. Välj byrå. Välj sedan den jurist ni tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Ni förbinder er inte till någonting.

Fyll i formuläret

Behöver ditt företag juridisk hjälp?

Att driva ett företag kräver ofta juridisk expertis. Det kan handla om grundläggande saker som att upprätta kompanjonavtal, kontinuerligt juridiskt stöd inom exempelvis bolags- och skatterätt eller att lösa uppkomna situationer på det arbetsrättsliga området.

Det finns alltifrån stora byråer som kan täcka in de flesta företags behov inom hela det affärsjuridiska området, till enskilda advokater som innehar spetskompetens inom avgränsade områden.

Jurist.se hjälper företaget att hitta rätt juridisk hjälp. Uppge era behov genom att fylla i formuläret. Vi matchar er då mot de byråer som vi samarbetar med och väljer ut maximalt tre jurister som får kontakta er. Diskutera era behov med dem och ta del av deras förslag på lösning. Välj sedan den juridiska byrå som passar er bäst.

Fyll i formuläret nu

Om Jurist.se

Jurist.se är en kostnadsfri tjänst för dig som letar juridisk hjälp. Vårt mål är att göra det så enkelt som möjligt att hitta bra jurister inom olika rättsområden. Läs mer om Jurist.se här.