Jämför flera advokater och jurister.

Få erbjudanden från flera byråer.

Bouppteckning: Hitta rätt jurist för dig

Har en närstående gått bort? En advokat eller jurist kan hjälpa dig att reda i bouppteckningen och hantera alla frågor som rör dödsboet, dödsbodelägare, arv och testamente.

En bouppteckning ska lista den avlidnes tillgångar och skulder och skickas in i tid till Skatteverket. Advokater och jurister med expertis inom bouppteckning och dödsboförvaltning kan guida dig genom hela processen och ta hand om de praktiska detaljerna. En jurist kan även hjälpa dig att tolka testamentet och medla mellan arvingar om en arvstvist uppstår.

Så funkar Jurist.se

Vi hjälper dig att hitta rätt jurist nära dig, gratis och utan bindningar. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Beskriv ditt ärende.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 advokater och/eller jurister. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.
  3. Välj jurist Välj sedan enkelt den advokat eller jurist du tycker är bäst lämpad för ditt ärende – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.
OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika advokater och jurister.

Jurist.se drivs av it-företaget Nettbureau som inte är en juridisk byrå. Tjänsten är endast en neutral digital plattform genom vilken allmänheten kan få kontakt med lämpliga advokater och/eller jurister.

Hitta en bra familjerättsjurist

Hitta rätt jurist för dig

Jämför flera advokat- och juristbyråers arvoden och erbjudanden. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt ärende i formuläret. Sedan väljer du den byrå du tror är bäst lämpad för dig.

Fyll i formuläret nu