Få juridisk hjälp med bodelning
och bodelningsavtal

Jämför erbjudanden från flera byråer.

Jurister inom bodelning och familjerätt

Dags för bodelning? Oavsett anledning kan det vara en svår process att genomgå efter separation, skilsmässa eller dödsfall. En familjerättsjurist kan ta rollen som bodelningsförrättare och hjälpa dig reda ut hur tillhörigheterna ska fördelas mellan er.

En bodelning innebär att tillgångar delas upp mellan sambor eller makar. Om ett äktenskapsförord finns eller om en av makarna ägt enskild egendom kan bodelningsprocessen bli mindre självklar.
En jurist kan hjälpa dig att tolka äktenskapsförordet och ta tillvara på dina intressen. Du som är mitt i en sorgeprocess kan även få hjälp med bouppteckningen som ska ske innan bodelningen.

Meningsskiljaktigheter mellan dig och din före detta partner? Det kan vara en god idé att ta hjälp av en jurist som kan föra din talan. Juridisk rådgivning kan förebygga kostsamma tvister och skydda familjesämjan, vilket är önskvärt om det finns barn med i bilden.

En jurist eller advokat med kompetens inom familjerätt vet vilka formkrav som gäller för ett bodelningsavtal. Använd Jurist.se för att jämföra upp till tre juridiska experter nära dig och välj den lämpligaste.

Så funkar Jurist.se

Vi hjälper dig att hitta rätt jurist nära dig, gratis och utan bindningar. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Beskriv ditt ärende.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 advokater och/eller jurister. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.
  3. Välj jurist Välj sedan enkelt den advokat eller jurist du tycker är bäst lämpad för ditt ärende – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.
OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika advokater och jurister.