Jämför flera jurister inom konsumenträtt

Få erbjudanden från flera byråer.

Konsumenträtt: Hitta rätt jurist för dig

Oseriösa försäljare, felaktiga varor och pengar som inte återbetalas. Har du som konsument hamnat i en tvist med ett företag kan du behöva anlita en jurist som är specialiserad inom konsumenträtt.

Det kan ibland vara svårt att hålla koll på vilka rättigheter du har som konsument. Om du anställt en hantverkare som utfört ett dåligt jobb eller inte fått ditt paket levererat när du handlat online och inte kommer överens med företaget kan du vara i behov av juridisk rådgivning inom konsumenträtt.

Med erfarenhet och kunskap om lagar inom konsumenträtt, såsom konsumenttjänstlagen och konsumentköplagen, kan en jurist hjälpa dig att navigera på konsumentmarknaden, förklara vad som gäller och vilka rättigheter du som konsument har.

På Jurist.se jämför du upp till tre jurister verksamma inom konsumenträtt. Välj sedan den som passar dig bäst.

Så funkar Jurist.se

Vi hjälper dig att hitta rätt jurist nära dig, gratis och utan bindningar. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Välj vad du behöver hjälp med och beskriv ditt ärende.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 jurister. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.
  3. Välj jurist. Välj sedan den jurist du tycker är bäst lämpad för ditt ärende – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.

Hitta en bra jurist inom konsumenträtt

Att anlita en jurist inom området konsumenträtt

Konsumenträtt är ett samlingsbegrepp för det område inom juridiken som innefattar de rättigheter och skyldigheter som privatpersoner och näringsidkare har gentemot varandra. Syftet med konsumenträtten är till stor del att skydda konsumenter genom skyddsregler och lagar. Det kan exempelvis handla om reklamationsrätt, ångerrätt eller dina rättigheter vid felaktiga eller försenade varor och tjänster.

Om du behöver hjälp med att driva ditt fall eller funderar på att vända dig till en domstol kan du ta hjälp av en jurist eller advokat. På Jurist.se kan du kostnadsfritt jämföra erbjudanden och pris från olika byråer för att hitta rätt juridisk rådgivning för ditt fall.


OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika jurister och advokater.

Jurist.se drivs av it-företaget Nettbureau som inte är en advokatbyrå. Tjänsten är endast en neutral digital plattform genom vilken allmänheten kan få kontakt med lämpliga jurister och advokater.

Hitta rätt jurist för dig

Jämför flera advokat- och juristbyråers arvoden och erbjudanden. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt ärende i formuläret. Sedan väljer du den byrå du tror är bäst lämpad för dig.

Fyll i formuläret nu