Om Jurist.se

Jurist.se är en offerttjänst som hjälper dig att hitta en lämplig jurist eller advokat för det du behöver hjälp med. Tjänsten är kostnadsfri att använda och du är inte bunden till något av de erbjudanden du får.

När du skapar en offertförfrågan på Jurist.se går den ut till anslutna jurist- eller advokatbyråer som är verksamma inom det rättsområde du anger. Upp till tre intresserade jurister kontaktar dig och ni har då möjlighet att föra en dialog om dina behov.

Genom att du enkelt får kontakt med flera byårer via Jurist.se kan du jämföra deras kompetens och priser och göra ett välinformerat val. Byråerna är även medvetna om att du kommer att kontaktas av konkurrenter och ger dig därför ett bra erbjudande.

Kvalitet

Jurist.se drivs av it-företaget Nettbureau som även driver andra jämförelsetjänster såsom Försäkring.se, Mäklare.se och El.se. Nettbureau driver inte själva någon verksamhet inom rättsområdet och är alltså inte en juristbyrå. Jurist.se är endast en fristående plattform för advokater och jurister som vill hitta fler klienter.

Säkerhet

Jurist.se är en maximalt säker tjänst att använda ur integritetssynpunkt. Det egenutvecklade systemet för att hantera din förfrågan är helt GDPR-anpassat och du kan känna dig förvissad om att den personliga information du lämnar ifrån dig i formuläret inte sprids eller på något sätt hanteras felaktigt.

Informationen sänds i krypterad form endast till de maximalt tre advokater eller jurister som vi bedömer kan hantera förfrågan. Informationen används bara för att ge dig ett bra erbjudande per mottagare. Läs mer i vår dataskyddspolicy.

Frågor? Kontakta oss

Undrar du över något är det enklast att du skickar e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Företagsinformation

Nettbureau AS Filial Sverige

Organisationsnummer: 516411-5551

Adress: Heliosgatan 11, 120 78 Stockholm

E-post: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.