Jämför flera affärsjurister

Få erbjudanden från flera byråer.

Affärsjuridik: Hitta rätt affärsjurist för ditt företag

Invecklade affärsavtal, snåriga juridiska regelverk eller frågor kring bolagsrätt? Oavsett vilket område ditt företag behöver affärsjuridisk rådgivning inom kan det löna sig att jämföra byråer.

Företagare stöter ofta på olika juridiska utmaningar i verksamheten som kräver affärsjuridisk rådgivning. Det kan handla om alltifrån skatterätt och ägarskiften till kompanjonsavtal eller behov av stöd och ombud vid eventuella tvister. Då kan det löna sig att vända sig till en juristbyrå inriktad mot affärsjuridik.

På Jurist.se kan ni få erbjudanden från upp till tre juristbyråer verksamma inom affärsjuridik. Jämför byråerna och välj den som passar ditt företag bäst.

Så funkar Jurist.se

Att använda Jurist.se är enkelt och helt kostnadsfritt. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Välj vad företaget behöver hjälp med och beskriv ärendet.
  2. Få erbjudanden. Ni blir kontaktade av upp till tre byråer. De är villiga att hjälpa er och vet om att de blir jämförda, vilket säkerställer att ni får deras bästa erbjudanden.
  3. Välj byrå. Välj sedan den affärsjurist ni tycker är bäst lämpad – eller välj ingen alls. Ni förbinder er inte till någonting när ni använder Jurist.se.

Fyll i formuläret nu

Att anlita en jurist inom affärsjuridik

En affärsjurist kan hjälpa ditt företag med att upprätta avtal och kontrakt, ge rådgivning kring hantering av rättigheter eller agera som ett bollplank inom andra affärsjuridiska frågor ditt företag har.

Oavsett om ni precis har startat nytt eller kommer från ett mer etablerat företag kan det vara hjälpsamt att anlita en jurist inom affärsjuridik för att hjälpa er verksamhet framåt.

Pris, erfarenhet och specialiseringar varierar mellan olika byråer. Därför kan det löna sig att jämföra olika juristbyråer för att hitta den bästa affärsjuristen för ditt företag. På Jurist.se kan ni kostnadsfritt jämföra erbjudanden och pris från olika byråer – ni förbinder er inte till någonting när ni använder tjänsten.

OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika jurister och advokater.

Jurist.se drivs av it-företaget Nettbureau som inte är en advokatbyrå. Tjänsten är endast en neutral digital plattform genom vilken allmänheten kan få kontakt med lämpliga jurister och advokater.

Hitta en bra jurist inom affärsjuridik nu