Jämför skilsmässoadvokater

Få erbjudanden från flera byråer.

Skilsmässa: Få hjälp av en jurist eller advokat

Skilsmässa är en livshändelse som kan vara jobbig för många. En familjerättsjurist har koll på det praktiska och kan hjälpa dig göra en svår situation lite lättare.

När ni tagit beslutet om skilsmässa börjar processen med att gå skilda vägar. Bohag och egendomar ska fördelas, fastigheter kanske ska säljas och vårdnad om barn ska diskuteras. En jurist eller advokat inom familjerätt hjälper dig att upprätta nödvändiga juridiska dokument och kan representera dig om en tvist skulle uppstå.

Att ansöka om skilsmässa behöver inte vara svårt. En jurist med rätt kompetens kan reda ut oklarheter i ett äktenskapsförord och guida er genom bodelningen, vilket förebygger osämja och problem längre fram. Om du och din tidigare partner inte kommer överens kan det även vara tryggt med en jurist eller advokat som kan agera som en neutral part mellan er.

Så funkar Jurist.se

Vi hjälper dig att hitta rätt jurist nära dig, gratis och utan bindningar. Gör så här:

  1. Fyll i formuläret. Beskriv ditt ärende.
  2. Få erbjudanden. Du blir kontaktad av upp till 3 advokater och/eller jurister. De vet om att du jämför dem. Därför får du deras bästa erbjudanden.
  3. Välj jurist Välj sedan enkelt den advokat eller jurist du tycker är bäst lämpad för ditt ärende – eller välj ingen alls. Du förbinder dig inte till någonting.
OBSERVERA

Jurist.se är inte en tjänst för gratis rådgivning, enbart en tjänst där du får och jämför erbjudanden från olika advokater och jurister.

Hitta rätt jurist för dig

Jämför flera advokat- och juristbyråers arvoden och erbjudanden. Det enda du behöver göra är att beskriva ditt ärende i formuläret. Sedan väljer du den byrå du tror är bäst lämpad för dig.

Fyll i formuläret nu